dé model winkel voor uw hobby

Let op we zijn per 23 januari verhuisd naar: kerkbuurt 28, 3361 BJ, Sliedrecht. tel. 0184-422022

 

NIEUW KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOP

 

De vermeldingen op deze website kunnen gedateerd zijn, zie hiervoor onze webshop www.oude-station.com

 

Siku Control     

      Home Pagina ] Vorige Pagina ]                                                   

                                                                                                                  Voor bestellingen mailt u info@oude-station.nl met in de vermelding artnr. en merk                                   

    

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                

                                                                                                         dé model winkel voor uw hobby

Let op we zijn per 23 januari verhuisd naar: kerkbuurt 28, 3361 BJ, Sliedrecht. tel. 0184-422022

 

NIEUW KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOP

 

De vermeldingen op deze website kunnen gedateerd zijn, zie hiervoor onze webshop www.oude-station.com

 

Siku Control     

      Home Pagina Vorige Pagina                                                   

                                                                                                                  Voor bestellingen mailt u info@oude-station.nl met in de vermelding artnr. en merk                                   

    

 

 

 

 

 

 

 

 

SIKUControl32 Power voor de bouwlocatie: De nieuwe Scania met kipoplegger zet de serie op afstand bestuurbare speelgoedmodellen op indrukwekkende wijze voort.

De Scania met kipoplegger is behalve de MAN met dieplader en de Deutz-tractor, het derde basismodel in de radiografisch op afstand bestuurbare Control32-serie van SIKU. Evenals zijn voorgangers is het model met onafhankelijke zend- en ontvangsteenheden uitgerust op basis van de 2,4 GHz radiotechniek – Trekker en oplegger kunnen nu gescheiden van elkaar worden bediend. Vijf servomotoren zorgen voor een proportionele rij- en stuurmogelijkheid en een heleboel andere functies: Behalve de opleggerkoppeling en de steunpoten, kan ook de bak van de oplegger elektronisch worden gestuurd. Verlichting en knipperfunctie in twee modi maken dit indrukwekkende RC speelgoedmodel compleet.

Bovendien verschijnt de kipoplegger van Schmitz Cargobull parallel ook als apart model in het rood – een ideale aanvulling op de solotrucks van MAN die zich al in het assortiment bevinden! In combinatie met de dolly SIGA DOU vormt de kipoplegger ook een sterk koppel achter elke SIKU-trekker. Probeer het maar eens uit!

6725 kompleet met zender accu en lader 319.-

 
Ready-to-run set van de MAN TGA-LX trakmachine in edel zwart met afstandsbesturingsmoduul, accu, laadapparaat en voedingseenheid. De ongeveer 900 gram zware MAN trekt, aangedreven van een beresterke motor en met de energie van de SIKU-power-accu, rustig zijn banen. De proportioneel berekende rijfunctie maakt een fijn gedoseerd rijden mogelijk. De traplose besturing imponeert door precieze stuurmanoeuvers en kleine bochtstralen. De verlichting vooraan en achteraan, de knippers evenals de rondomlampen zijn met lichtsterke LED's uitgerust. De opleggerkoppeling kan over het afstandsbesturingsmoduul elektronisch worden geopend en gesloten.

6719 kompleet met zender accu en lader 249.-

 

Ready-to-run set van de MAN TGA-LX trakmachine met dieplader met afstandsbesturingsmoduul, accu, laadapparaat en voedingseenheid. De ongeveer 900 gram zware MAN trekt, aangedreven van een beresterke motor en met de energie van de SIKU-power-accu, rustig zijn banen. De proportioneel berekende rijfunctie maakt een fijn gedoseerd rijden mogelijk. De traplose besturing imponeert door precieze stuurmanoeuvers en kleine bochtstralen. De verlichting vooraan en achteraan, de knippers evenals de rondomlampen zijn met lichtsterke LED's uitgerust. De opleggerkoppeling kan over het afstandsbesturingsmoduul elektronisch worden geopend en gesloten.

 

6721 kompleet met accu zender en lader 319.-

 

Elektronische dieplader uit metaal en kunststof in grote maatstaf 1:32. Het 3-as-chassis is uit metaal, de opbouw uit kunststof vervaardigd. Banden uit gegommeerd materiaal met straatprofiel. De dieplader kann uitsluitend met het SIKU-radioafstandsbedieningsmoduul #6708 worden bedreven. De functies van het heffen en zakkem van de steunvoeten en de laadvloer gebeurt elektronisch. De achterverlichting en de knipperlichten zijn met lichtsterke LED's uitgerust. Tot de leveringsomvang behoort een lithium-polymeer-accu als krachtbron. Compatibel ook met de Dolly SIGA DUO evenals de solotrekmachine SIKUControl32 met de artikelnummer 6719.

6723 dieplader functioneel met verlichting en werkende achterklep.

 

2.4 GHZ gestuurde tractor van de SIKUControl-serie in maattstaf 1:32 uit metaal. Proportionale besturing en snelheid evenals servogestuurde achterkoppeling. Model met 3 servomotoren. Rijlicht met witte LED's, achterlicht met rode LED's. Knipperfunctie, rechts en links gescheiden bestuurbaar. Indrukwekkend model van de Fendt 939 met vele optische details.Met afstandsbesturing, 

6880 114.95

 

2.4 GHZ gestuurde tractor van de SIKUControl-serie in maatstaf 1:32 uit metaal. Proportionale besturing en snelheid evenals servogestuurde achterkoppeling. Model met 3 servomotoren. Rijlicht met witte LED's, achterlicht met rode LED's. Knipperfunctie, rechts en links gescheiden gestuurbaar. Indrukwekkend model van de John Deere 8345R met vele optische details. Met afstandsbesturing.

6881 114.95

2.4 GHZ gestuurde tractor van de SIKUControl-serie in maatstaf 1:32 uit metaal. Proportionale besturing en snelheid evenals servogestuurde achterkoppeling. Model met 3 servomotoren. Rijlicht met witte LED's, achterlicht met rode LED's. Knipperfunctie, rechts en links gescheiden gestuurbaar. Indrukwekkend model van de Claas Axion 850 met vele optische details. Met afstandsbesturing.

6882 114.95

 

Elektronisch gestuurde tandem-as-aanhangwagen met eigen stroomverzirging met behulp van een accu. De aanhangwagen wordt met een datakabel met de tractor verbonden. De bak van de aanhangwagen is elektronisch naar achter kipbaar. Hiervoor kan het reeds voorhanden afstandsbesturingsmoduul worden gebruikt. In het achterbereik van de aanhangwagen zorgen rode en oranje LED's voorachterlicht en knipperlicht. Op grond van de eigen stroomverzorging kan de aanhangwagen ook zonder de Control-tractor resp. het afstandsbesturingsmoduul worden gebruikt. Desbetreffende schakelaars zijn aan het model voorgezien, zodat kip- en lichtfunctie kunnen worden aangestuurd.

6780 compleet met accu

 

Elektronisch gestuurde tweezijden-kipaanhangwagen met draaischamel en dissel. De aanhangwagen heeft een eigen stroomverzorging met behulp van een accu en wordt met een datakabel met de tractor verbonden. De bak van de aanhangwagen is elektronisch naar achter kipbaar. Hiervoor kan het reeds voorhanden afstandsbesturingsmoduul worden gebruikt. In het achterbereik van de aanhangwagen zorgen rode en oranje LED's voorachterlicht en knipperlicht. Op grond van de eigen stroomverzorging kan de aanhangwagen ook zonder de Control-tractor resp. het afstandsbesturingsmoduul worden gebruikt. Desbetreffende schakelaars zijn aan het model voorgezien, zodat kip- en lichtfunctie kunnen worden aangestuurd.

6781 compleet met accu

 

Prijswijziging en type fouten voorbehouden

 

 

Prijswijziging en type fouten voorbehouden

 

 

Prijswijziging en type fouten voorbehouden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijswijziging en type fouten voorbehouden